Skip to content

Промоција на „Светлина на зборот“ од Соња Таировска Ѓурчак

Во Ликовниот салон во Велес (среда) на 21.10.2020 во 18 часот ќе се одржи промоција на „Светлина на зборот„ од Соња Таировска Гурчак.

Во поканата за учествто на промоцијата пишува дека треба да се почитуваат мерките за заштита според протоколите, Препорачано е задолжително носење маски и одржување растојание. Промотори на настанот ќе бидат: Лиле Арсова и Марина Стојанова. Извадоци ќе читаат Соња Гаврилова и Јасмина Ѓорѓиева.

Напишете коментар