Видео рецитација за „Крик“ од Менче Кадинец

Претходно ги објавивме стиховите насловени „Крик“ од Менче Кадинец.
Сега имаме можност да уживаме во нејзината интерпретација на стиховите што ги напишала.
Слушнете на видеото подолу. Пријатно слушање!

 

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели