Skip to content

ноември 10, 2020

Дали?

Дојдов

таа тивка приквечерина

пред обелиск на копнежот

Видов

таа стои, чиниш бастион

пред мене … Прочитај повеќе

Јапонски поетски форми на литературната работилница „Креативно пишување“ 2020 (втор дел)

На литературната работилница „Креативно пишување“ чијшто предавач и ментор беше Марина Мијаковска учесниците имаа можност … Прочитај повеќе