Рецитал на песната „Допир“ на француски јазик

Денес уживајте во рециталот на песната „Допир“ преведена на француски јазик. Се надеваме дека ќе ви се допадне рециталот и ќе уживате слушајќи ја.

Слушнете ја и истата песна во оригинал на македонски јазик Видео рецитал на песната „Допир“ – Маја Малиновска.

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?