Skip to content

Вода – Руми (видео рецитација)

Денешниот избор се следниве стихови насловени „Вода“ од еден од најголемите поети и мислители на сите времиња – Руми.
Извадок од збирката со избор и препев од Тихомир Јанчовски.
Слушнете ја рецитацијата во продолжение и поддржете го каналот со subscribe.
Пријатно слушање!

Слушнете ја и рецитацијата на „Тоа таму“ – Петре М. Андреевски.

Напишете коментар