„Пролет“ – Маја Д. Малиновска (рецитација)

За денес изборот беа стиховите кои веќе се објавени на блогот и имавте можност да ги прочитате.
Доколку ви се допаѓаат ваквите видеа претплатете се на јујтуб каналот (subscribe), многу ќе ми значи вашата поддршка во понатамошните снимања.

Пријатно слушање!

Погледнете го и ова видео кај што ги читам стиховите „Вода“ од Руми.