Рецитација на песната „Постои таков“ од Наталија Наумовска

Денес рецитирам стихови од Наталија Наумовска. Уживајте во овие прекрасни романтични стихови!

Слушнете ја и рецитацијата за песната „Пролет“.

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?