Шеста епизода (втора сезона) со Ирена Блажеска

Во шестата епизода од емисијата Кулитерација разговаравме со Ирена Блажеска или попозната како „Девојката со челично срце“.  Пријатниот разговор ни протече многу брзо, муабетевме на различни и интересни теми. Ние заедно со слушателите на радио МОФ имавме можност да ја запознаеме авторката од поинаков агол.

За што разговаравме, што препорачавме и ви посакавме, слушнете во оваа епизода. Со кликнување подолу на копчето плеј, имате можност да го ислушате целиот разговор заедно со музичките паузи. Ви ветуваме квалитетно поминати педесттина минути од вашиот ден. Пријатно слушање!

Преслушајте ја и петтата епизода во која разговаравме со Марјан Анѓеловски.

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?