Skip to content

Палавковците: „Како дојде на овој свет?“

Некои работи за Тот и Мокси се случуваа толку брзо и ненадејно, како доаѓањето на овој свет на пример.

Авантурите на Тот, Мокси и Миа, можете да ги следите и на нивната фејсбук страница Палавковците. Таму ќе се сретнете и со една виспрена баба, со црна мачка и со ред други нешта од нивниот секојдневен живот исполнет со секакви згоди и незгоди.

Напишете коментар