Рецитал на песната „За тебе љубов моја“ од Жак Превер

Слушнете го рециталот на песната „За тебе љубов моја“ од Жак Превер на француски јазик.  Најновото видео е прикачено на јујтуб. За да бидете во тек со сите нови видеа направете subscribe на каналот. Нема да должиме повеќе, ислушајте ги овие стихови со македонски превод. Уживајте во слушањето!

За тебе љубов моја – Жак Превер

Слушнете го и овој видео рецитал на песната „Постои таков“ од Наталија Наумовска.

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?