Мислиш, жив си? – Руми

Мислиш, жив си
само зашто дишеш?
Засрами се,
што си жив толку ограничено.
Немој да бидеш без љубв
и нема да се чувствуваш мртов.
Умри во љубов
и заживеј вечно.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели