Слушај поезија: „Дојди в Охрид“ од Гане Тодоровски

На каналот „Слушај поезија и други приказни“ прикачено е најновото видео каде читам стихови со наслов„Дојди в Охрид“ од Гане Тодоровски. Текстот е на овој линк. Во продолжение следува видеото. Пријатно слушање!

Слушнете и „Вечен мај“ -од Анастасија Лефкоска, а чита Маја Малииновска.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели