Skip to content

Слушај поезија: „Те сакам“ од Пабло Неруда

Најновото видео на каналот со поезија од Пабло Неруда насловена „Те сакам“ е веќе објавено. Можете да го чуете и видите веднаш, а ако ви се допадне пратете им го на тие што сакаат да слушаат поезија. Читав на оригиналниот (шпански) јазик на кој истата е напишана. Пријатно слушање! И не заборавајте да направите subscribe на „Слушај поезија и други приказни“ бидејќи вам тоа не ви одзема многу време, а мене многу ми значи. Ви благодарам.

Можеби ќе сакате да ја чуете и детската песничка „Чиста Дана“.

Напишете коментар