Skip to content

Слушај поезија: „Куршумот на копнежот“ од Јон Деаконеску

На јутјуб каналот најновото видео за годинава е со стихови насловени „Куршумот на копнежот“ од Јон Деаконеску.
Пријатно слушање!

Слушнете ја и „Како ноќ“ од истиот автор.

Напишете коментар