Skip to content

Златните стихови од Питагора

Златните стихови од Питагора ги прочитав и воедно подготвив видео каде ќе може да ги чуете. Објавени се на блогов претходно каде што може и да ги прочитате. Ако ви се допаѓа видеото споделете го со пријателите за да го погледнат и тие. Пријатно слушање!