Skip to content

Слушај поезија: „Љубов платонска“ од Александар Саша Трајковски

На каналот „Слуашј поезија и други приказни“ последното и најново видео е рецитал на „Љубов платонска“ од Александар Саша Трајковски. Слушнете ја во продолжение оваа поезија и споделете ја со љубителите на поезијата. Пријатно слушање!

Слушнете и рецитал за „Дрво на ридот“ од Ацо Шопов.