Skip to content

Слушај поезија: „Секој сам е“ од Анте Поповски

По повод родениот ден на Анте Поповски (Лазарополе, 3 јуни 1931 – Скопје, 1 октомври 2003) – македонски поет, есеист, препејувач, публицист и политичар, прочитав негови стихови. Во продолжение слушнете го видеото. Пријатно слушање!

Слушнете го и следново видео: „Години“ од Ристо Маџунков.