Skip to content

Промоција на стихозбирката ,,Патот на водата” од Гордана Каракашевска

Промоција на трета стихозбирка ,,Патот на водата” од Гордана Каракашевска во издание на Современост – списание за литература ќе се одржи вечерва, вторник 12.12 во 19 часот во спомен-собата на браќата Миладиновци Т’га за југ во ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“- Скопје.

За книгата ќе зборува Вања Таневски, професор по македонски јазик.

Стихови ќе чита Елеонора Николовска, писателка.

Напишете коментар