Skip to content

Слушај поезија: „За јазикот“ од Александар С. Трајковски

Слушај поезија и други приказни – каналот е збогатен со најновото видео „За јазикот“ од Александар С. Трајковски. Песната е дел од стихозбирката „Лирски елегии“ (2022). Во ова ладно недено попладне слушањето поезија е совршен начин за квалитетно да го поминете вашето слободно време. Слушнете го видеото и споделете го со љубителите на поезијата. Пријатно слушање!

Слушнете и „Умирање со насмевка“ од Руми.

Напишете коментар