Skip to content

Момент

За…

Жиците оживеаја дур,

Ревносно задлабочен Estas Tonne

Ја буди бохемијата во моментов

Помислувам на калдрми … Прочитај повеќе

Момент

  • by

Откажи се од времето

и заплови во бесконечниот песочен часовник

каде ќе го видиш секое … Прочитај повеќе

Зборот

  • by

Пред зборот, постоеше чувство

По чувството, следеше зборот

Од зборот постана мислата

Мислата се преточи … Прочитај повеќе