Skip to content

април 2019

Туѓ

  • by

Велат, „туѓото е секогаш послатко“,

но, што е кога истото тоа туѓо

е и забрането?… Прочитај повеќе

Сон

  • by

Доживував соната по патот маглив

Автопатот изгубен вреснува, болно

Болот се губи во аголот правлив… Прочитај повеќе

Ти

  • by

Се појави тивко,

од никаде.

Се појави изненадно,

без најава.

Се појави ко блесок,

во … Прочитај повеќе