Трето писмо – Петре М. Андреевски (видео рецитација)

Видео рецитацијата денеска е на песна од Петре М. Андреевски од циклусот (Пет љубовни писма) со наслов „Трето писмо“.
Оние што уживаат да го читаат Петре ќе уживаат во слушањето на овие негови безвременски стихови.
Пријатно слушање!

Слушнете ја и оваа рецитација на „Допир“ од Маја Малиновска!

close

Дали сакаш во твоето сандаче да стигнуваат
најпосетуваните статии на блогот
на крајот од секоја недела?