Skip to content

април 18, 2021

Рецитација на песната „Постои таков“ од Наталија Наумовска

Денес рецитирам стихови од Наталија Наумовска. Уживајте во овие прекрасни романтични стихови!

Слушнете ја … Прочитај повеќе