Skip to content

јуни 16, 2021

Ненадејно почина македонската поетеса Виолета Сековска, нејзините колеги во неверување

Ненадејно почина македонската поетеса Виолета Сековска, нејзините колеги останаа во неверување. Денеска на официјалниот фејсбук … Прочитај повеќе