Видео рецитал: Писмо на Наполеон до Жозефина

Денес кога Франција го слави големиот државен празник 14 јули, денот на Републиката, уживајте во писмото на Наполеон до Жозефина кое го рецитирав и за кое видеото го подготви Наталија Наумовска.

Уживајте!

Слушнете го и Рецитал на песната „За тебе љубов моја“ од Жак Превер.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели