Видео рецитација: „Антологиска“ – Наталија Наумовска

Со „Антологиска“ т.е. со оваа видео-поезија учествувам во финале на најголемиот онлајн балкански натпревар за поезија каде што учествуваат автори од поранешна СФРЈ односно цел Балкан и други земји од светот.  Во тек е исчекување на резултатите за влез во суперфинале каде од вкупно 30 автори ќе се бира победникот на годинешната сезона на „МИЛИ ДУЕЛИ“. Пријатно слушање!

Слушнете ја и рецитацијата за „Елегии за тебе“ од Кочо Рацин.

close

Впиши го војот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели!