Skip to content

Слушај поезија: „Ноќеска можам да напишам стихови“ (српска верзија) од Пабло Неруда

Најновото читање поезија е објавено на каналот на Јутјуб. Ги читав едни од најпознатите воедно и најромантични стихови од Пабло Неруда. Се надевам дека ќе ви се допадне. Следете ја и фејсбук страната каде на едно место се сите видеа што ги споделувам од мојот канал, но и други.
Пријатно слушање!

Слушнете ја и приказната: „Човекот кој имал полни раце работа“.

Напишете коментар