Слушај поезија: „Битола“ од Маја Малиновска

На „Слушај поезија и други приказни“ објавена е рецитација од стиховите насловени „Битола“ од поетесата, автор и блогерка Маја Малиновска. На следниот линк може да ги прочитате, на видеото подолу да уживате во слушањето. Пријатно слушање!

Слушнете и „Дојди в Охрид“ од Гане Тодоровски.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели