Skip to content

Бабичката моја – Александар С. Трајковски (Видео поезија за деца)

На јутјуб каналот прикачено е најновото видео со поезија за деца и е насловено „Бабичката моја“ од Александар С. Трајковски кое веќе може да се чуе и погледне. Видеото покрај тоа што може да се слушне има визуелна репрезентација на буквите кои поголемите дечиња можат да ги читаат или да го вежбаат читањето. Пуштете им го видеото и нека им ја кажат песничката на нивните баби. Пријатно слушање!

Слушнете ја и „Поезија за бројките“ од истиот автор.

Напишете коментар