Слушај поезија: „Билјето амазонско“ од Мишо Ристовски

Денешниот избор на каналот „Слушај поезија и други приказни“ беше поезија од македонскиот современ поет Мишо Ристовски. Се надевам дека ќе уживате во слушањето на оваа кратка, но моќна песна којашто ја прочитав со задоволство.

Можеби ќе сакате да ја чуете и „Ако во љубовта нема ништо освен болка“ од Рабиндранат Тагоре.

close

Впиши го твојот емаил ако сакаш да станеш дел од нашата блог заедница на читатели