Skip to content

Слушај поезија: „Париз без Сена“ од Радован Павловски

„Париз без Сена“ од Радован Павловски е најновото видео во кое ја читам кратката песна на каналот Слушај поезија и други приказни. На видеото подолу можете да ја чуете.

Чуете ја и „Божество“ од Радован Павловски.