Skip to content

Слушај поезија: „За неа“ од Александар Саша Трајковски

„За неа“ на каналот „Слушај поезија и други приказни“ е најновото видео од македонскиот поет Александар Саша Трајковски. Песната е извадок од стихозбирката „Поеми од Балканот“. Ве повикувам да ја чуете, а доколку ви се допадне споделете ја со вашите пријатели. И не заборавајте да го поддржите каналот на YouTube со кликнување на копчето subscribe, бесплатно е и трае две секунди, а за каналот многу значи. Пријатно слушање!

Слушнете ја и „Сокаци“ од македонскиот современ поет Ристо Маџунков.