Skip to content

Слушај приказна: „Сè што им даваме на другите си го даваме и себе“

На YouTube каналот последно објавена е приказната насловена „Сè што им даваме на другите си го даваме и себе“, која можете да ја чуете на видеото подолу. Корисна е за сите возрасти. Поуката е сосема накрај и вреди да се чуе. Пријатно слушање!

Слушнете и Езоп за деца „Северниот ветер и сонцето“.