Skip to content

Слушај поезија: „Јаве и(ли) сон“ од Наталија Наумовска

Денеска споделуваме видео рецитација за „Јаве и(ли) сон“ од Наталија Наумовска објавена на каналот Слушај поезија и други приказни. Пријатно слушање!

Слушнете и „Синиот фустан со црвени и бели точки“ од Владимир Д. Јанковиќ.

Напишете коментар