Skip to content

ДОПИР

Допир

Постои единство на мислата кај тебе.

Твоите најскриени мисли се најчувствителни честички

Кои се производ … Прочитај повеќе

Допир

  • by

Допир

и нежен трепет здивот ти го зема.

Под кожата, низ телото,

ќе разгори оган … Прочитај повеќе