Skip to content

октомври 2019

Одраз

Го погледнав еднаш твојот израз во оглeдалото

Таму беше всушност скриен мојот одраз

Тоа беа … Прочитај повеќе

Творец

Горчлива напивка капка по капка проѕирно се прелева

низ ходниците на испреплетената бездна

На понорот … Прочитај повеќе