Skip to content

ноември 7, 2020

Објавен е-зборник на тема „Читам, пишувам и цртам во време на корона“ од библиотека „Центар за култура“ Кладово

Електронскиот зборник насловен според името на конкурсот е веќе достапен во онлајн форма. Негов уредник … Прочитај повеќе