Skip to content

универзум

Солстициј

Солстициј, сончевина, спарина, секојдневние раскршено на невидливи парчиња

Ден станува полу – ноќ,

Ноќ поробена … Прочитај повеќе

Допир

Постои единство на мислата кај тебе.

Твоите најскриени мисли се најчувствителни честички

Кои се производ … Прочитај повеќе