Skip to content

септември 2023

Интервју со Дијана Петрова: „Секојпат оставам читателите да си извлечат порака од книгата“

На наше големо задоволство овојпат поразговаравме со младата македонска писателка и професорка Дијана Петрова. Поводот … Прочитај повеќе