Skip to content

македонска поетеса

Ненадејно почина македонската поетеса Виолета Сековска, нејзините колеги во неверување

Ненадејно почина македонската поетеса Виолета Сековска, нејзините колеги останаа во неверување. Денеска на официјалниот фејсбук … Прочитај повеќе