Skip to content

На Денешен Ден

На денешен ден е родена поетесата Марина Цветаева чии дела се вбројуваат во најдобрите од руската книжевност

Марина Цветаева била руски и советски поет. Нејзините дела се меѓу најдобрите од руската книжевност, … Прочитај повеќе