Skip to content

поглед

Џан-џин

Џангарак ѕуни в’ приквечерина.

Расплела самовила бледа дамнина.

Темјанушка завеана со мирис опоен.

Џан-џин нема … Прочитај повеќе

Иднина

Иднината нема да дојде

Во моментот кога се очекува.

Очекувањето е сегашност која изумира тивко… Прочитај повеќе