Skip to content

рецензија

Малата музичка кутија што крие историја во себе – Рецензија на „Малата музичка кутија“ од Јована Јаневска

Постои нешто фасцинантно во музичките кутии, некоја магична возбудливост при секое отворање на капакот и … Прочитај повеќе