Skip to content

Софија Петковска

Стихозбирката „Снежни стихови“ како хуманитарен проект организиран од Софија Петковска која ги спои хуманоста и поезијата

  • by

По повод излегување од печат на книгата „Снежни стихови“ поразговараме со поетесата Софија Петковска која … Прочитај повеќе