Skip to content

јануари 2020

Конкурс за најдобри песни и ликовни творби – „Мајски латици“ од Здружението за култура и уметност „Иљо Антески-Смок“

Здружението за култура и уметност „Иљо Антески-Смок“ од Тетово објави конкурс за најдобра необјавена песна … Прочитај повеќе

Секунд

  • by

Како стари клавиши бели

Како драми недовршени

Минуваа денови и лета

Лузните говорат за сето … Прочитај повеќе