Skip to content

Литературен конкурс

Конкурс за најдобри песни и ликовни творби – „Мајски латици“ од Здружението за култура и уметност „Иљо Антески-Смок“

Здружението за култура и уметност „Иљо Антески-Смок“ од Тетово објави конкурс за најдобра необјавена песна … Прочитај повеќе

Meѓународната поетско-културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“ распишува КОНКУРС за наградата „Антево перо“

Meѓународната поетско-културна манифестација „Анте Поповски – Антево перо“ распишува КОНКУРС за доделување на наградата „Антево Прочитај повеќе