Skip to content

февруари 2019

Трагање по душата близнак, мит или вистина во денешно време? – Рецензија на „Души близнаци (11:11)“ од Весна Здравковска Трајковска

„Душата никогаш нема да се смири сè додека не ја пронајде својата втора половина.“ – … Прочитај повеќе

Грев

Влета враголиот пред дрвена порта

Носејќи вести преку коријата

Дур шепотеше со срцето

Застана пред … Прочитај повеќе