Skip to content

април 8, 2019

Дома

  • by

Нека запре времето кога твојата

прегратка ќе ја сетам

нека ме напушти сета тежина

па … Прочитај повеќе

Песнопојко

  • by

Не те затворив во кафезот!

Слободно леташе низ просторот,

се восхитував на секоја твоја мелодија… Прочитај повеќе

Денот

  • by

Дај ми сила да разберам
зошто паѓаа мртви птици
од небото тој ден.
Денот
кога … Прочитај повеќе

Мајка

  • by

Моја најголема животна инспирација

личност која нема компарација,

љубов, разбирање,строгост,толеранција

за мојата мајка најдобра комбинација.… Прочитај повеќе

Меури

Ноќва сум во состојба на делириум.

Мешам коктели од депресија и умор.

Уживам во самодеструктивност.… Прочитај повеќе