Занимливости и информации Уметност Филм

Исправи се, Делфина – филм инспириран од вистински настан, животното достигнување на Атина Бојаџи

Занимливости и информации Книга VS Филм Уметност Филм

Биографскиот филм „Слободни писатели“ за револуционерниот чекор на младата професорка во образованието

Занимливости и информации Уметност Филм

Зендаја се запиша во историјата како најмлада добитничка на „Еми“ награда за главна женска улога во драма

Занимливости и информации Уметност Филм

„Врба“ номиниран за најдобар филм, а Манчевски за најдобар режисер на фестивалот Рејнденс во Лондон

Крајбрежје