Skip to content

Мисли и цитати

Цитати за цвеќињата – убавината и среќата во овој свет: „Можете да ги исечете сите цвеќиња, но не можете да спречите да дојде пролетта“- Пабло Неруда

Споделуваме неколку прекрасни цитати за цвеќето, светлината и среќата на секој човек во животот. Секогаш … Прочитај повеќе